Publikováno: 03.08.2020 Autor: FÉR potravina
Cílem pořadu A DOST!, který se vysílá už devátým rokem je měnit věci k lepšímu. A co se jim povedlo skutečně změnit?
Z prodeje staženo pivo s toxickými látkami, citrusy se škodlivými pesticidy, ošizené uzeniny a další... to je práce týmu A DOST!, se kterým máme čas od času spolupracovat i my.
Zveřejněná témata a kauzy rozhodně A DOST! neopouští a dál je sleduje. Za poslední dobu se tak stalo několikrát. Z pohledu FÉR potraviny jsou nedůležitější reportáže ohledně kvality a složení potravin. Zde se toho povedlo hned několik:známý pivovar stahoval z trhu jedno ze svých piv s toxickými látkami, jeden z největších obchodních řetězců zlevňoval a přeznačoval složení ošizených špekáčků a výrobce začal kontrolovat, co do nich dává. A tak dále. Na celý výčet úspěchů se sami podívejte se na A DOST!
Nejraději bychom byli aby se reportáže vůbec nemuseli točit, ale to asi nikdy nenastaně. Takže Honzovi a jeho týmu držíme palce ať se mu daří dotahovat zdárně věci až do konce i nadále.
Zdroj: www.stream.cz/porady/adost