Publikováno: 14.10.2020 Autor: Slunew
Černé ovce testovaly hotovky a přizvaly nás...
Svíčková, guláš nebo španělský ptáček patří ke stálicím české kuchyně. Když nemáme čas nebo se nám prostě nechce vařit, můžeme sáhnout po hotových jídlech z obchodu. Jejich obaly vypadají lákavě, jak ale budou chutnat?
Hodnotila se chuť, vzhled, složení, ale i třeba množství masa. Jak to dopadlo? Podívejte se sami , co se nemusíte bát koupit a čemu se raději vyhnout.
Závěr za nás? Pokud chcete hotovku, tak si raději něco málo připlaťte ji raději kupte v restauraci. V současné "COVID" době velké množství restaurací vaří jídla "take away". Zatavují je, takže není problém si koupit více různých porcí a mít je doma v lednici či mrazáku. A ještě tím restaurace podpoříte.
zdroj: ČERNÉ OVCE