Publikováno: 15.03.2021 Autor: Slunew
letošní Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2021 se bude konat v distanční formě. Tedy máte možnost se zúčastnit ve větší míře než obvykle.
Každý rok se koná konference CzechFoodChem. leto je to ale trochu jinak a 24. - 26.5.2021 vše proběhne v distatnční formě. To jednak snížilo konferenční poplatek, ale hlavně umožňilo přihlášení většího množství osob a pohodlnéhosledování z domova nebo ze zaměstnání.
Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin představuje tradiční setkání pracovníků širokého spektra potravinářských, zemědělských a navazujících oborů, a to jak z vědecko-výzkumných, kontrolních a vzdělávacích institucí, tak výrobní praxe. Je organizováno Odbornou skupinou pro potravinářskou a agrikulturní chemii České společnosti chemické a Ústavem analýzy potravin a výživy Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Spolupořadateli jsou rovněž Česká zemědělská univerzita v Praze a Výzkumný ústav potravinářský Praha.
Letos bude součástí blok vyžádaných - zvaných přednášek na téma "potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu".
Pokud byste měl někdo o tuto konferenci zájem, tak všechny potřebné informace naleznete www.czechfoodchem.cz .
Zájemce o účast oraganizátoři prosí o vyplnění a odeslání formuláře Přihlášky k účasti, a to nejpozději do 10. května 2021