Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jak správně používat tuky a oleje v kuchyni

Publikováno: 30.12.2013     Autor: ZdraváPotravina.cz

Jaký tuk je vhodný pro tepelnou úpravu pokrmů? A jaký olej je nejlepší do salátů? Vodítkem pro jejich správný výběr může být přehledná tabulka v následující infografice.


Nejnovější články

Vánočky s dTestem

Vánočky určitě patří na vánoční stůl. Ne každý ji umí nebo má čas si ji upéct.…

Jak si vybrat rybu

Pořád u vás ještě vítězí ryba, bramborový salát a rybí polévka? Poradíme jak…

Sortimentů obchodů přibývají rostlinné alternativy - ALE...

A díky navyšujícímu se počtu příznivců alternativního stravování dnes není…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?