Publikováno: 21.01.2022 Autor: Slunew
Nevíte co o víkendu? Kdo v sobotu 22.1. budete v Praze, tak Národní zemědělské muzeum pořádá zabijačku, jo a v gastrostudiu se bude po domácku vařit pivo
Zažít atmosféru staročeské zabijačky a ochutnat zabijačkové speciality můžete v rámci akce Letenské prase aneb zabijačka v muzeu.
Čtrnáctý ročník slavností přinese ukázky tradičních postupů zpracování vepřového masa v režii řeznického mistra. Po celou dobu akce bude na muzejním dvoře probíhat i prodej a degustace zabijačkových a dalších gastronomických specialit.
Navíc si v našem gastrostudiu můžete sami uvařit vaše vlastní pivo a to za doprovodu zkušeného domovarníka. Na kurz, který pořádáme ve spolupráci se Sládkovou akademií a VŠCHT, je potřeba se včas předem přihlásit.
Program
Vstupné
Dospělí 150 Kč, senioři a studenti 50 Kč, děti do 140 cm a senioři nad 70 let mají vstup zdarma.
Vstupné platí po dobu konání akce i do všech expozic Národního zemědělského muzea.
V rámci akce jsou všichni návštěvníci povinni dodržovat platná protiepidemická opatření a pokyny organizátorů.
Zdroj: Národní zemědělské muzeum