Publikováno: 26.08.2019 Autor: FÉR potravina
Jsou naše, jsou bohaté na živiny a jsou většinou levnější než ty dovážené.
Každý určitě někdy podlehl módním trendům nejen v oblékání, ale i ve stravování. Bohužel díky tomu mnohdy zapomínáme na naše lokální suroviny a pokrmy a jsme kupodivu ochotni zaplatit mnohdy i mnoho násobnou cenu, jen proto abychom byli taky IN.
O GHI neboli přepuštěném máslu jsme spolu s A DOST! již díl natočili. Tentokrát jsme se podívali na další surovinu – jáhly. Přestože spousta osob jede na vlně „bez lepku“. Což velmi často znamená jen vynechání pečiva, kuskus a bulgur konzumujeme poměrně hodně. Oba uvedené produkty jsou ale z pšenice a na rozdíl od jáhel lepek obsahují. Tedy zde další díl A DOST! a k tomu ještě i bonusové video s recepty.
#jantuna #TunaMediaTelevizeseznam.cz Stream.cz