Publikováno: 08.08.2019 Autor: FÉR potravina
Sezóna grilování a opékání je v plném proudu, tak ať víte, co doopravdy jíte a co si kde koupíte.
Honza Tuna s týmem A DOST! se podívali na to, zda opravdu u nás prodávané kuřecí maso je prosto antibiotik a růstových hormonů, jak někteří neustále straší na internetu.
V minulosti tomu tak i bylo. Naštěstí tyto doby jsou dávno pryč! Podle veterinárního zákona (již poměrně dlouhou dobu platícího) nelze antibiotika používat jinak než k terapeutickým účelům. Platí to i pro růstové hormony.
VELKÉ NEZÁVISLÉ TESTY KUŘAT to jen potvrdily. Která masa zvítězila a zda nějaká propadla, se podívejte sami.
Tady najdete kompletní výsledky všech testovaných kuřat seřazených podle obsahu přidané vody.
Hezké léto třeba u grilování Vám přeje jak FÉR potravina, tak i ? Jan Tuna a tým A DOST!