Publikováno: 07.11.2019 Autor: FÉR potravina
Semináře z cyklu „Bezpečná výživa“ se pořádají už od r.2011 a stále jsou zcela plné a neztratily na zajímavosti. Tentokrát je podtitulem Trendy ve výživě, terapii a potravinářství.
Přijměte pozvánku na dvacátý seminář cyklu Bezpečná výživa, tentokrát s podtitulem Trendy ve výživě, terapii a potravinářství, se uskuteční 30. listopadu 2019 na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze (VŠCHT). Pořádá ji již tradičně Doc. Ing. Jan Pánek, CSc. z Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Ústavu analýzy potravin a výživy.
Měli jsme možnost účastnit se několikrát v minulosti a vždy semináře stály za to. Plno nových a zajímavých informací, případně vysvětlení stávajícího stavu, chystaných změn v legislativě nebo způsobu detekce a měření některých problematických látek v potravinách.
Tentokrát bude kromě standardních přenášejících přímo z VŠCHT třeba i ředitel inspektorátu Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Praze Ing. Petr Cuhra a seznámí posluchače s kontrolou potravin na území České republiky.
Bližší informace včetně možnosti přihlášení jsou zde: http://www.seminar.vscht.cz/b_v_index.html.
Uzávěrka registrací je dne 27. 11. 2019; v případě naplnění kapacity si vyhrazujeme právo ukončit registraci dříve.