Publikováno: 31.08.2017 Autor: FÉR potravina
Vysoká škola chemicko-technologická (VŠCHT) a Agrární komora ČR pořádají seminář nejen pro odborníky o rostlinných olejích.
Všichni, kdo se chcete dozvědět něco víc o rostlinných olejích používaných do potravin přijďte 7.9.2017 na VŠCHT v Praze Dejvicích.
VŠCHT ( Ústav analýzy potravin a výživy) a Agrární komora ČR pořádají seminář Rostlinné oleje pro zdravé potraviny – fakta známá i neznámá
Dozvíte se jak se rostlinné oleje a tuky vyrábí, jak se pozná jejich kvalita. Co se používá a kupuje v ČR v porovnáním se světem.
Pokud máte zmatek v tom, který olej pro obsah masných kyselin je ten zdravější, tak i v tom vám zde udělají jasno – nebo se o to alespoň pokusí :).
A jako bonus, kdo bude chtít a předem se zaregistruje, může si prohlédnout laboratoře VŠCHT, kde se potraviny podrobují různých zkouškám a testům, třeba i pro potřeby pořadu A DOST.
Takže kdy a kde?
7.9.2017, posluchárna BII, Vysoká škola chemicko-technologická, Technická 3, Praha – Dejvice
10.00 – 11.00 registrace
11.00 – 14.30 přednášky
14.45 – 16.00 prohlídka laboratoří
Vstup zdarma, ale je potřeba se předem přihlásit, přeci jenom posluchárna není nafukovací. Zároveň nezapomeňte napsat, zda máte zájem i o prohlídku laboratoří.
Elektronická registrace prostřednictvím e-mailu felcarek@akcr.cz (Ing. Jiří Felčárek, Agrární komora ČR).
Zdroj: VŠCHT