Publikováno: 02.10.2015 Autor: ZdraváPotravina.cz
Představujeme kysané zelí vyrobené ze surovin českého původu a bez zbytečných aditiv.
Vysocké zelí má za sebou bohatou historii - je pěstováno již více než 100 let v úrodné oblasti Krkonoš. K výrobě kysaného zelí se nepoužívají žádné chemické konzervanty, barviva či jiná aditiva, ale pouze sůl a kmín.
Vysocké kysané zelí doporučujeme zejména v podzimním období, jelikož jeho pravidelná konzumace má blahodárný vliv na imunitu. Kysané zelí má vysoký obsah vitamínu C, provitamínu A, vitamínu B12 a také minerálních látek zejména železo, selen, draslík, hořčík, zinek, sodík a mangan. Díky bohatému nutričnímu složení podporuje funkce trávicího systému, v přiměřeném množství odstraňuje zácpu, odbourává stres a může také snižovat krevní tlak.
Stejně dobře tělu poslouží i šťáva z kysaného zelí, která je ideálním nápojem pro detoxikaci a omlazení organismu.
Z pohledu složení a kvality udělujeme Vysockému zelí logo „Čteme etikety za vás“. Získání loga je závislé na přísných kritérií sdružení Zdravá potravina, z.s., které se zaměřují na obsah přídatných látek (aditiv), původ potraviny a známého výrobce.
Popis výrobků a podrobné hodnocení: