Publikováno: 22.06.2020 Autor: FÉR potravina
Potravina, kterou všichni známe, je běžně dostupná a přesto netušíme, jak a proč je prospěšná.
Všude kolem nás je to samá „superpotravina“ až zapomínáme na naše vlastní „obyčejné“ zdroje, které jsou pro nás plné prospěšných živin a mnohdy to ani netušíme.
Brambory - potravina, kterou všichni známe, je běžně dostupná a přesto netušíme, jak a proč je prospěšná. A právě teď bychom ji měli jíst místo jiných příloh.
Co vše obsahuje a v čem je prospěšná pro naše zdraví?
Jak ji správně uvařit, aby v ní zůstalo co nejvíce vitamínů, vlákniny a minerálních látek?
A jak ji naopak nepřipravovat?
A proč je jen mýtus, že se po ní tloustne?
Tak na tohle všechno jsme si s Honzou Tunou a pořadem A DOST! Posvítili.
Podívejte se tentokrát na zcela pozitivní díl o bramborách.