Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zakysaná smetana ochucená

12
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Bohušovická mlékárna a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594001243600
Data ze dne: 17. 3. 2020



Popis

Ranko-Dobrůtka s čokoládou a s nugátem. Zakysaná smetana.

Složení

  • smetana
  • ochucující složka - 18%
  • - cukr
  • - voda
  • - kakao - 5,2%
  • - čokoláda - 2,5%
  • - kakaová hmota
  • - kakaové máslo
  • - cukr
  • lískový ořech - 1,6%
  • aroma
  • modifikovaný bramborový škrob - stabilizátor
  • inulín - stabilizátor

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Česká potravina 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení škrob v mléčné složce -3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 12

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
130 g
% DDD
Energie 179 kcal 233 kcal 9 %
751 kJ 976.3 kJ
Bílkoviny 2.8 g 3.64 g 4 %
Sacharidy 14.8 g 19.24 g 16 %
z toho cukry 14.4 g 18.72 g
Tuky 12.1 g 15.73 g 17 %
nasycené 7.7 g 10.01 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.13 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?