Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Laura Baguette

13
Země výroby: Německo
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Farmland Snacks GmbH, Německo
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4034900036858
Data ze dne: 16. 6. 2019



Popis

Bageta s česnekovým máslovým přípravkem.

Složení

  • bageta
  • - pšeničná mouka
  • - voda
  • - kvasnice
  • - jedlá sůl
  • - mouka žitná
  • - pšeničná sladová mouka
  • - pšeničný lepek
  • - přírodní aroma
  • česnekový máslový přípravek - 17%
  • - máslo - 75%
  • - cibule
  • - petržel
  • - česnek
  • - jedlá sůl
  • - škrob
  • - přírodní česnekové aroma

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Německo 0
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
175 g
% DDD
Energie 306 kcal 535 kcal 15 %
1280 kJ 2240 kJ
Bílkoviny 8.1 g 14.175 g 12 %
Sacharidy 40 g 70 g 44 %
z toho cukry 2.3 g 4.025 g
Tuky 12 g 21 g 17 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené 8.1 g 14.175 g
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.4 g 2.45 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?