Autor: | jenny.zx@ |
Datum přidání | 07.08.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 70 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 4,09 g | 15,36 g | 18,74 g | 980,97 kJ (234 kcal) |
celkově | 16,36 g | 61,44 g | 74,96 g | 3 923,86 kJ (937 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
V hluboké pánvi (hrnci) nechte rozpustit máslo. Poté přidejte na jemno nakrájenou cibuli. Až cibule zesklovatí, přidejte prolisovaný česnek, po chvíli na kostičky nakrájenou dýni. Až dýně změkne, rozmixujte směs na jemnou omáčku. Následně přidejte vývar, šlehačku a koření s bylinkami. Nechte povařit. Před mixováním omáčky jsem dala vařit těstoviny.
Přidat komentář