Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Anglická slanina

19
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s.r.o., Sušice
Dodavatel: Lidl Česká republika v.o.s.
EAN: 20324261
Data ze dne: 11. 2. 2020


bez lepku

Popis

Pikok anglická slanina. 90% vepřový bok. Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený, krájený.

Složení

  • vepřový bok - 90%
  • pitná voda
  • jedlá sůl s jódem
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný
  • glukózový sirup
  • dextróza
  • extrakt koření
  • vepřová krev
  • kouř z bukového dřeva

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3, dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení 90% masa 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný limit 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 19

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 250 kcal 250 kcal 12 %
1044 kJ 1044 kJ
Bílkoviny 15.2 g 15.2 g 23 %
Sacharidy 0.3 g 0.3 g 0 %
z toho cukry 0.2 g 0.2 g
Tuky 21.1 g 21.1 g 30 %
nasycené 8.7 g 8.7 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.29 g 2.29 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Lyofilizované jahody

Rodiče, sportovce i zájemce o zdravý životní styl by mohl zaujmout test…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?