Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Biscino dark chocolate

1
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Lidl Stiftung & Co. KG
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 20026554
Data ze dne: 6. 1. 2018



Popis

Sušenky máslové v hořké čokoládě

Složení

  • sušený žloutek
  • přírodní vanilkové aroma
  • vanilkové aroma
  • sušené mléko
  • jedlá sůl
  • cukr
  • mléčný tuk
  • glukózový sirup
  • syrovátkový výrobek
  • máslo
  • kakaové máslo - 3,7%
  • kakaová hmota
  • pšeničná mouka

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek
  • soja
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodávající 0
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se (2) čokoláda bez rostl.tuků(2) 4
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé (vanilin) -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 1

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 511 kcal 767 kcal 25 %
2139 kJ 3208.5 kJ
Bílkoviny 6.4 g 9.6 g 10 %
Sacharidy 56.9 g 85.35 g 63 %
z toho cukry 36 g 54 g
Tuky 27.4 g 41.1 g 39 %
nasycené 17.1 g 25.65 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.5 g 0.75 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?