Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Klobása Šmakoun

13
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Maso West s.r.o.
Dodavatel: Proteiner trading s.r.o. Praha
EAN: 8594031510765
Data ze dne: 29. 3. 2017



Popis

Masný výrobek tepelně opracovaný s vysokým obsahem bílkovin (obohacen o vaj.bílek) a sníženým obsahem tuku

Složení

  • vepřové maso - 32%
  • hovězí maso - 21%
  • šmakoun - 32%
  • - voda
  • - vaječný bílek
  • - aroma
  • voda
  • směs koření
  • jedlá sůl
  • maltodextrin
  • hemoglobin

Alergeny

  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 3 dusitany hodnoceny jinak -1
Konkrétní požadavky na složení obsah masa a šmakouna 85% 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení je 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 13

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
200 g
% DDD
Energie 149 kcal 299 kcal 7 %
625 kJ 1250 kJ
Bílkoviny 15 g 30 g 23 %
Sacharidy 1.1 g 2.2 g 1 %
z toho cukry 0 g 0 g
Tuky 9.5 g 19 g 14 %
nasycené 1 g 2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.8 g 3.6 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem bílkovin

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?