Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Želé s ovocnými příchutěmi

2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: HARIBO CZ s.r.o.
EAN: 9002975367349
Data ze dne: 11. 8. 2020



Popis

Haribo Tropifrutto.

Složení

  • cukr
  • glukózový sirup
  • jedlá želetina
  • ovocné a rostlinné koncentráty
  • - světlice barvířská
  • - řasa spirulina
  • - jablko
  • - mrkev
  • - borůvka
  • - černý bez
  • - černý rybíz
  • - pomeranč
  • - kiwi
  • - citron
  • - arónie
  • - mango
  • - mučenka
  • - hroznové víno
  • aroma
  • extrakt z černého bezu
  • sirup z karamelizovaného cukru
  • sirup z invertního cukru

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu podstata výrobku 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 354 kcal 0 kcal 17 %
1482 kJ 0 kJ
Bílkoviny 4.5 g 0 g 7 %
Sacharidy 82 g 0 g 91 %
z toho cukry 63 g 0 g
Tuky 0.5 g 0 g 1 %
nasycené 0.1 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.03 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?