Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Chléb Kyjevský

20 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Slovensko
Výrobce: PENAM SLOVAKIA s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8584126815431
Data ze dne: 23. 11. 2019



Popis

Penam Chléb Kyjevský.

Složení

  • pšeničná mouka - 27%
  • pitná voda
  • žitná mouka
  • celozrnná žitná mouka
  • droždí
  • jedlá jodidovaná sůl
  • - sůl
  • - jodičnan sodný
  • zlepšující přípravek
  • - pšeničná mouka
  • - pšeničný lepek
  • - bramborové vločky
  • pražený ječmenný slad
  • - enzymy
  • kmín

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy celeru
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 20

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 239 kcal 0 kcal 12 %
1001 kJ 0 kJ
Bílkoviny 9 g 0 g 14 %
Sacharidy 45 g 0 g 50 %
z toho cukry 2.2 g 0 g
Tuky 1.2 g 0 g 2 %
nasycené 0.2 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4.1 g 0 g
Sůl 1.3 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Lyofilizované jahody

Rodiče, sportovce i zájemce o zdravý životní styl by mohl zaujmout test…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?