Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Grahamové křehké plátky

29 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: BONAVITA, spol. s r. o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595564506591
Data ze dne: 26. 3. 2020



Popis

Bona Vita-Active Grahamové křehké plátky.

Složení

  • celozrnná pšeničná mouka - 82%
  • kukuřičná krupice
  • cukr
  • jedlá sůl s jódem
  • - jedlá sůl
  • - jodičnan draselný

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy arašídů
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký podíl bílkovin, vlákniny 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 29

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
70 g
% DDD
Energie 333 kcal 233 kcal 16 %
1394 kJ 975.8 kJ
Bílkoviny 11 g 7.7 g 17 %
Sacharidy 63 g 44.1 g 70 %
z toho cukry 1.9 g 1.33 g
Tuky 2 g 1.4 g 3 %
nasycené 0.3 g 0.21 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 7.8 g 5.46 g
Sůl 1.1 g 0.77 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem vlákniny
  • Zdroj bílkovin

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?