Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Křehký suchar s celozrnnou pšeničnou a žitnou moukou

16
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: BONAVITA, spol. s.r.o.
EAN: 8595564511229
Data ze dne: 30. 11. 2020



Popis

suchary, trvanlivé pečivo

Složení

  • pšeničná mouka - 39%
  • pšeničná mouka celozrnná - 30%
  • žitná mouka celozrnná - 13%
  • pekařské droždí
  • palmový olej
  • pšeničný lepek
  • jedlá sůl
  • pšeničná sladová mouka

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy mléka


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký obsah vlákniny, snížený obsah cukru 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
180 g
% DDD
Energie 403 kcal 725 kcal 19 %
1685 kJ 3033 kJ
Bílkoviny 16 g 28.8 g 25 %
Sacharidy 61 g 109.8 g 68 %
z toho cukry 2.9 g 5.22 g
Tuky 8 g 14.4 g 11 %
nasycené 3.6 g 6.48 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 10 g 18 g
Sůl 1.5 g 2.7 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S nízkým obsahem cukrů
  • S vysokým obsahem vlákniny

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Lyofilizované jahody

Rodiče, sportovce i zájemce o zdravý životní styl by mohl zaujmout test…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?