Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Americký dressing s jogurtem

2
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: SPAK Foods s.r.o.
EAN: 8595003403214
Data ze dne: 17. 12. 2019


bez lepku

Popis

Spak Bez chemických konzervantů. Dresink emulgovaný.

Složení

  • pitná voda
  • řepkový olej - 20%
  • bílý jogurt - 10%
  • cukr - 4%
  • rajčatový protlak
  • kvasný ocet lihový
  • jedlá sůl
  • sušené odstředěné mléko
  • maltodextrin
  • hořčičné semeno
  • fermentovaná sója
  • jablečná šťáva
  • česnek
  • paprika
  • aroma
  • koření

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • mléko, mléčné složky
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen dodavatel 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 2

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
261 g
% DDD
Energie 239 kcal 623 kcal 11 %
998 kJ 2604.78 kJ
Bílkoviny 1.5 g 3.915 g 2 %
Sacharidy 12 g 31.32 g 13 %
z toho cukry 9.2 g 24.012 g
Tuky 21 g 54.81 g 30 %
nasycené 2 g 5.22 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.9 g 7.569 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?