Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

BARBECUE SAUCE

-6
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Emco spol. s r. o.
EAN: 8715700415574
Data ze dne: 27. 6. 2022



Popis

Studená omáčka barbecue.

Složení

  • rajčatový protlak - 34%
  • cukr
  • kvasný ocet lihový
  • hnědý cukr
  • - cukr
  • - cukerný sirup
  • cibule - 6%
  • paprika - 5%
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • jedlá sůl
  • okurky - 1,5%
  • koření
  • - hořčice
  • pomerančová št'áva z koncentrátu
  • citrónová šťáva z koncentrátu
  • aromata
  • - celer
  • kouřové aroma

Alergeny

  • celer
  • hořčičné semínko


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 ml 1 porce
220 ml
% DDD
Energie 144 kcal 317 kcal 7 %
602 kJ 1324.4 kJ
Bílkoviny 0.8 g 1.76 g 1 %
Sacharidy 34 g 74.8 g 38 %
z toho cukry 30 g 66 g
Tuky 0.2 g 0.44 g 0 %
nasycené 0 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 2.4 g 5.28 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

ČRo- Hradec Králové - Abeceda zdraví

Každý díl Abecedy zdraví přináší inspiraci, jak udělat malý krok ke zdravějšímu…

Jarní detox: Očista těla nebo chytrý marketingový tah?

Jarní detox – zázračné řešení nebo marketingový tah? Téma „jarního detoxu“ se v…

10 let systému Nutrivigilance

Máte zdravotní obtíže (neinfekčního charakteru) po konzumaci potravin? TUTO…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?