Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Řecký jogurt čokoláda-kokos

18
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Zvolenská mliekareň s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586000513716
Data ze dne: 25. 11. 2023



Popis

Jogurt řeckého typu čokoládovo-kokosový. Obsah tuku v mléčné složce 9,5%.

Složení

  • jogurtová složka
  • - smetana
  • - cukr
  • - sušené odtučněné mléko
  • - jogurtová kultura
  • - kultura Bifidobacterium
  • ochucující složka čokoládovo-kokosová - 15%
  • - cukr
  • - voda
  • - sušený strouhaný kokos - 5,0%
  • - kakaový prášek se sníženým obsahem tuku - 4%
  • - čokoládová poleva - 4%
  • - kakaová hmota
  • - cukr
  • - kakaové máslo
  • - kukuřičný škrob
  • - přírodní aroma
  • - citrónový koncentrát

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení ochucující složka 15% 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje ochucující složka -2
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
125 g
% DDD
Energie 161 kcal 201 kcal 8 %
674 kJ 842.5 kJ
Bílkoviny 3.3 g 4.125 g 5 %
Sacharidy 16 g 20 g 18 %
z toho cukry 15.3 g 19.125 g
Tuky 9.3 g 11.625 g 13 %
nasycené 5.9 g 7.375 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.125 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Jakou ledničku si vybrat?

FÉR potravina se zabývá potravinami, ale je potřeba je i správně skladovat a k…

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?