Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Skyr jogurt vanilka

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Bohušovická mlékárna a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594001246359
Data ze dne: 4. 11. 2020



Popis

Zakysaný mléčný výrobek-vanilka.

Složení

  • mléko odtučněné
  • ochucující složka - 20%
  • - voda
  • - cukr
  • - barvící koncentrát citronu
  • - barvicí koncentrát světlice barvířské
  • - vanilkové lusky - 0,1%
  • - vanilkový extrakt - 0,02%
  • - aromata
  • mlékařská kultura

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký obsah bílkovin 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
140 g
% DDD
Energie 75 kcal 105 kcal 4 %
314 kJ 439.6 kJ
Bílkoviny 9.6 g 13.44 g 15 %
Sacharidy 8.7 g 12.18 g 10 %
z toho cukry 7.8 g 10.92 g
Tuky 0.1 g 0.14 g 0 %
nasycené 0.06 g 0.084 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.1 g 0.14 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem bílkovin

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Lyofilizované jahody

Rodiče, sportovce i zájemce o zdravý životní styl by mohl zaujmout test…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?