Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Kmotrova klobása

24 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: KMOTR - Masna Kroměříž a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594007483659
Data ze dne: 2. 2. 2023


bez lepku

Popis

Kmotrova klobása classic krájená XXL. Na 100 g výrobku bylo použito 137 g masa.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • jedlá sůl
  • vepřové kůže
  • dextróza
  • extrakt z červeného vína
  • extrakt z červené řepy
  • koření
  • extrakty koření
  • startovací kultura mikroorganismů
  • E 150 - karamel - skóre 0

Alergeny

  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení 137g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 24

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 511 kcal 511 kcal 25 %
2136 kJ 2136 kJ
Bílkoviny 20 g 20 g 31 %
Sacharidy 1.2 g 1.2 g 1 %
z toho cukry 0.6 g 0.6 g
Tuky 48 g 48 g 69 %
nasycené 16 g 16 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3 g 3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Jakou ledničku si vybrat?

FÉR potravina se zabývá potravinami, ale je potřeba je i správně skladovat a k…

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?