Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Párková klobása

-8
Země výroby: Slovensko
Země původu: Evropská unie
Výrobce: ALTHAN, s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 2690146010131
Data ze dne: 20. 1. 2025


bez lepku

Popis

Měkký masový výrobek, uzený, bezlepkový. Plněné do vepřových střev.

Složení

  • směs koření
  • aroma
  • extrakty koření
  • kukuřičný hydrolyzát
  • dextróza
  • drůbeží mechanicky separované maso - 55%
  • česnek
  • jedlá sůl
  • pitná voda
  • vepřová slanina - 11%
  • vepřové kůže - 20%

Alergeny

  • stopy celeru
  • stopy hořčice


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 5 dusitany hodnoceny jinak -5
Konkrétní požadavky na složení 66% masa a špeku 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
1013 g
% DDD
Energie 228 kcal 2 312 kcal 11 %
955 kJ 9674.15 kJ
Bílkoviny 13.57 g 137.4641 g 21 %
Sacharidy 0.5 g 5.065 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 5.065 g
Tuky 19.26 g 195.1038 g 28 %
nasycené 8.76 g 88.7388 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.98 g 20.0574 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Pod lupou bude hummus, miso i mák

Miso, hummus či okara. Luštěninové výrobky, se kterými se lidé v Česku…

Potravináři podporují zpřísnění označení vegetariánských potravin

Potravinářská komora podporuje připravenou novelu vyhlášky, která upravuje…

Sáčky na ovoce a pečivo skončí.!

V Česku by mělo za dva roky platit nové nařízení EU o odpadech. Skončit by měly…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?