Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Uherská klobása

17
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Krahulík - MASOZÁVOD Krahulčí, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594001784776
Data ze dne: 26. 1. 2022


bez lepku

Popis

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Na 100 g výrobku bylo použito 136 g masa.

Složení

  • vepřové maso
  • vepřové sádlo
  • hovězí maso
  • jedlá sůl
  • Kořenící přípravek
  • - dextróza
  • - koření
  • - maltodextrin
  • - jedlá sůl
  • - aroma
  • startovací kultura mikroorganismů
  • vepřové střívko

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Vyrobeno podle české cechovní normy 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 1 dusitany hodnoceny jinak 5
Konkrétní požadavky na složení 136g masa na 100g výrobku 10
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů není znám jiný než zákonný podíl 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 17

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
280 g
% DDD
Energie 514 kcal 1 440 kcal 25 %
2152 kJ 6025.6 kJ
Bílkoviny 22 g 61.6 g 34 %
Sacharidy 2.3 g 6.44 g 3 %
z toho cukry 1.2 g 3.36 g
Tuky 47 g 131.6 g 67 %
nasycené 17 g 47.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 3.6 g 10.08 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Lyofilizované jahody

Rodiče, sportovce i zájemce o zdravý životní styl by mohl zaujmout test…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?