Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

THYMOS Pizza koření

25 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Thymos, spol. s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586000920927
Data ze dne: 8. 4. 2019



Popis

Sypký kořenící přípravek na pizzu.

Složení

  • jedlá sůl - max. 27,5%
  • oregáno
  • sušená cibule
  • sušený česnek - obsahuje oxid siřičitý
  • pepř černý mletý
  • paprika mletá sladká
  • šalvěj
  • bazalka
  • tymián
  • plody koriandru
  • petrželová nať

Alergeny

  • stopy lepku
  • oxid siřičitý a siřičitany
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy mléka
  • stopy sezamu
  • stopy sóji
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 25

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
18 g
% DDD
Energie 284 kcal 51 kcal 14 %
1190 kJ 214.2 kJ
Bílkoviny 8.9 g 1.602 g 14 %
Sacharidy 43 g 7.74 g 48 %
z toho cukry 5 g 0.9 g
Tuky 3.7 g 0.666 g 5 %
nasycené 0.8 g 0.144 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 28 g 5.04 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?