Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Koření Pizza

18
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
EAN: 8593837256402
Data ze dne: 9. 3. 2023



Popis

Směs koření na pizzu

Složení

  • jedlá sůl - 37%
  • oregano
  • sušená cibule mletá
  • sušený česnek mletý
  • sušená paprika červená drcená
  • sušená paprika zelená drcená
  • šalvěj mletá
  • pepř černý drcený
  • bazalka
  • sušená rajčata drcená
  • majoránka
  • sušená petrželová nať
  • tymián
  • Koriandr mletý

Alergeny

  • stopy arašídů
  • stopy celeru
  • stopy hořčice
  • stopy lepku
  • stopy sezamu
  • stopy soji


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení vysoký obsah soli 0
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 18

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
20 g
% DDD
Energie 213 kcal 43 kcal 10 %
890 kJ 178 kJ
Bílkoviny 8.1 g 1.62 g 12 %
Sacharidy 30.1 g 6.02 g 33 %
z toho cukry 16.3 g 3.26 g
Tuky 4.1 g 0.82 g 6 %
nasycené 1 g 0.2 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 37 g 7.4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?