Skandinávský sleďový salát s jogurtem
Popis
Sleďový salát s jogurtem.
Sleď - oblast výlovu FAO 27, původ: Norsko.
Složení
-
sterilovaná zelenina
- 24,5%
-
cukr
-
-
jedlá sůl
-
-
ocet kvasný lihový
-
-
cukr
-
-
pitná voda
-
-
mrkev
- 8%
-
-
okurky
- 23%
-
-
zelí
- 33%
-
-
cibule
- 36%
-
marinované sleďové filety
- 32%
-
-
ocet kvasný lihový
-
-
jedlá sůl
-
-
sušené vaječné žloutky
-
-
pitná voda
-
-
řepkový olej
-
majóneza
- 18%
-
bílý jogurt
- 23%
-
-
koření
-
-
cukr
-
-
jedlá sůl
-
-
ocet kvasný lihový
-
-
sleď obecný
Alergeny
- mléko, mléčné složky
- oxid siřičitý a siřičitany
- ryby
- vejce
Podrobné hodnocení
Kritérium |
Poznámka |
Body |
Loga |
nejsou |
0 |
Konkrétní země původu/výrobce |
Česká Republika |
6 |
Éčka |
aditiva se skóre 5 |
-5 |
Konkrétní požadavky na složení |
nehodnotí se |
2 |
Uvedeno zdravotní tvrzení |
- neuvedeno - |
0 |
Uvedeno výživové tvrzení |
- neuvedeno - |
0 |
Obsah přidaných dusitanů |
- neuvedeno - |
0 |
Obsahuje složku "extrakt z droždí" |
- neuvedeno - |
0 |
Obsah blíže neurčeného aroma |
neobsahuje |
3 |
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk |
neobsahuje |
0 |
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu |
neobsahuje |
0 |
|
Celkem: |
6
|
Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.
Nutriční hodnoty
Navrhnout změnu
* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku