Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sušené maso - hovězí uzené

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Indiana s.r.o.
EAN: 8594055300014
Data ze dne: 22. 1. 2021


bez lepku bez GMO

Popis

Indiana Jerky. Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný.

Složení

  • hovězí maso
  • jedlá sůl
  • sůl z mrtvého moře
  • bílkovinný sojový hydrolyzát
  • cukr
  • kvasnicový extrakt
  • vinný ocet
  • E 150 - karamel - skóre 0 - barvivo
  • kouřové aroma z tvrdého dřeva

Alergeny

  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 0 dusitany hodnoceny jinak 5
Konkrétní požadavky na složení 240g masa na 100g výrobku 15
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení bez přídavku cukru 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
25 g
% DDD
Energie 243 kcal 61 kcal 12 %
1015 kJ 253.75 kJ
Bílkoviny 50 g 12.5 g 77 %
Sacharidy 1 g 0.25 g 1 %
z toho cukry 0.1 g 0.025 g
Tuky 4 g 1 g 6 %
nasycené 1.6 g 0.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.4 g 0.35 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Bez cukrů

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?