Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

pribiňáček mix

0
Země výroby: neuvedeno
Země původu: Česká republika
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: Savencia Fromage & Dairy Czech Republic a.s.
EAN: 8594008359908
Data ze dne: 3. 4. 2017


bez lepku

Popis

smetanový krém kakaový s vanilkovou příchutí

Složení

  • tvaroh
  • smetana
  • cukr
  • čokoládová složka - 3%
  • - kakaový prášek - 19%
  • - cukr
  • - glukozo-fruktozový sirup
  • - čokoládový prášek - 2,5%
  • vanilková složka - 1,2%
  • - cukr
  • - glukozo-fruktozový sirup
  • - vanilkové aroma
  • jedlá želatina
  • modifikovaný kukuřičný škrob - zahušťovadlo

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 0
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma je -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 0

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
80 g
% DDD
Energie 236 kcal 189 kcal 11 %
988 kJ 790.4 kJ
Bílkoviny 7 g 5.6 g 11 %
Sacharidy 17 g 13.6 g 19 %
z toho cukry 14 g 11.2 g
Tuky 16 g 12.8 g 23 %
nasycené 11 g 8.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?