Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Brambory americké

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Nizozemí
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Clarebout Potatoes
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4337256068598
Data ze dne: 11. 3. 2022



Popis

Bramborové dílky, obalované, předsmažené a hluboce zmrazené.

Složení

  • brambory - 89%
  • slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové - 5%
  • pšeničná mouka
  • jedlá sůl
  • modifikované škroby
  • - pšenice
  • - brambory
  • dextróza
  • koření
  • - paprika
  • - černý pepř
  • česnekový prášek
  • cibulový prášek
  • výtažek z koření
  • - paprika
  • - slunečnicový olej

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga - neuvedeno - 0
Konkrétní země původu/výrobce Nizozemí 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 153 kcal 230 kcal 7 %
641 kJ 961.5 kJ
Bílkoviny 2.5 g 3.75 g 4 %
Sacharidy 23 g 34.5 g 26 %
z toho cukry 0.5 g 0.75 g
Tuky 5 g 7.5 g 7 %
nasycené 0.4 g 0.6 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.92 g 1.38 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?