Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

FLAPJACK kokos a belgická čokoláda

21 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Cereabar s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594025570263
Data ze dne: 10. 10. 2019



Popis

Pečená ovesná tyčinka s kokosem a belgickou čokoládou, bez lepku.

Složení

  • - cukr
  • jedlá sůl
  • med
  • sušené mléko odtučněné
  • třtinový cukr melasový
  • sirup z cukrové třtiny
  • mandle - 6%
  • přírodní vanilkové aroma
  • ovesné vločky bez lepku - 34%
  • - Kakaová hmota
  • - belgická čokoláda hořká - 8%
  • kokos - 9%
  • - laktóza
  • - cukr
  • - mléko
  • slazené zahuštěné plnotučné mléko
  • máslo

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • stopy arašídů
  • stopy hořčice
  • stopy sezamu
  • stopy vajec
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 21

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
60 g
% DDD
Energie 428 kcal 257 kcal 21 %
1790 kJ 1074 kJ
Bílkoviny 11 g 6.6 g 17 %
Sacharidy 56 g 33.6 g 62 %
z toho cukry 21 g 12.6 g
Tuky 17 g 10.2 g 24 %
nasycené 15 g 9 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.2 g 0.12 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Jakou ledničku si vybrat?

FÉR potravina se zabývá potravinami, ale je potřeba je i správně skladovat a k…

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?