Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Nut cream honey cake

15
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: VJfitness s.r.o.
EAN: 8594207322031
Data ze dne: 8. 11. 2022



Popis

Ořechové máslo s příchutí medovníku

Složení

  • pražené mandle
  • vlašské ořechy
  • karamelová čokoláda - 20 %
  • - kakaové máslo
  • - cukr
  • - sušené mléko
  • - laktóza
  • - sušená syrovátka
  • - karamelizovaný cukr - 2 %
  • - bourbon vanilka Madagaskar
  • kokosový olej
  • květový med - 5 %
  • třtinový cukr
  • cejlonská skořice - 1 %
  • perníkové koření - 1 %

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • soja
  • suché skořápkové plody


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 15

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
300 g
% DDD
Energie 606 kcal 1 818 kcal 29 %
2536 kJ 7608 kJ
Bílkoviny 12 g 36 g 18 %
Sacharidy 25.8 g 77.4 g 29 %
z toho cukry 21.3 g 63.9 g
Tuky 48.9 g 146.7 g 70 %
nasycené 15.6 g 46.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 5.9 g 17.7 g
Sůl 0.1 g 0.3 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Budou Vánoce dražší?

Ceny surovin na vánoční cukroví dosti podražily. Třeba to bude mít i pozitivní…

Hodnocení výživové politiky

NOURISHING policy index - Hodnocení výživové politiky z hlediska veřejného…

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?