Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Lososová pasta

8
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Rybex CZ a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8595011014013
Data ze dne: 5. 5. 2020



Popis

Rybex Lososová pasta. Solený výrobek z mořských ryb.

Složení

  • - sušené bramborové vločky
  • směs koření
  • hroznový cukr
  • ovesná vláknina
  • Rajčatový protlak
  • řepkový olej
  • bramborová kaše
  • ocet kvasný lihový
  • jedlá sůl
  • pitná voda
  • řepný cukr
  • solené jikry z tresky - Gadus morhua, oblast výlovu FAO 27
  • losos uzený - Salmo salar, farmový chov

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • ryby


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 461 kcal 461 kcal 22 %
1930 kJ 1930 kJ
Bílkoviny 6.9 g 6.9 g 11 %
Sacharidy 12.4 g 12.4 g 14 %
z toho cukry 10.2 g 10.2 g
Tuky 43.3 g 43.3 g 62 %
nasycené 6.5 g 6.5 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 4.4 g 4.4 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?