Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Bohemia Nesolené arašídy
Arašídy loupané, pražené
Kuřecí maso a papriku omyjeme a nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme máslo a kuřecí maso pár minut zprudka opečeme. Po chvíli přidáme na kolečka pokrájený česnek, papriku, arašídy, fazolové lusky, osolíme a chvíli společně restujeme. Směs vyjmeme do misky a uchováváme v teple. Do té samé pánve přilijeme smetanu, kukuřičnou strouhanku a vše dobře mícháme dokud se nám nevytvoří hustší omáčka. Podle potřeby můžeme zahustit strouhankou. Poté vrátíme kuřecí směs zpět do pánve a ještě chvíli společně vaříme. Podáváme nejlépe s rýži.
Přidat komentář