Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ryba TRESKA v majonéze

7
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Ryba Košice s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586015417399
Data ze dne: 15. 7. 2019



Popis

Treska treskoslovenská v majonéze. 46% obsah ryb.

Složení

  • zelenina v různém poměru
  • - koření
  • - jedlá sůl
  • - cukr
  • - kvasný ocet lihový
  • - hořčičné semeno
  • - voda
  • hořčice
  • - okurky
  • - mrkev
  • - cibule
  • treskovité ryby - 46%
  • - jedlá sůl
  • - cukr
  • - kvasný ocet lihový
  • - sušený vaječný žloutek
  • - voda
  • - rostlinný řepkový olej
  • majóneza - 40%

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • ryby
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 4 -3
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 7

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
140 g
% DDD
Energie 272 kcal 381 kcal 13 %
1139 kJ 1594.6 kJ
Bílkoviny 9 g 12.6 g 14 %
Sacharidy 3 g 4.2 g 3 %
z toho cukry 0.5 g 0.7 g
Tuky 25 g 35 g 36 %
nasycené 2.2 g 3.08 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.3 g 1.82 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Lyofilizované jahody

Rodiče, sportovce i zájemce o zdravý životní styl by mohl zaujmout test…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?