Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Cejn se zeleninou
Autor: Snow.angell@
Datum přidání 13.04.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
40 min
Doba vaření: 50 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 cejn
  • 1 pórek
  • 1 červená paprika
  • 1 červená cibule
  • 1 zelená paprika
  • citrónová šťáva
  • 1 svazek petrželky
  • olivový olej nebo plátky másla
  • špetka soli

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 20,43 g 12,14 g 15,90 g 1 123,75 kJ (268 kcal)
celkově 61,30 g 36,43 g 47,69 g 3 371,25 kJ (805 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Očištěné filé pokapeme citrónovou šťávou, mírně osolíme a necháme v chladu 30 minut. Omytý pórek nakrájíme na kolečka, cibuli a očištěné papriky na proužky. Rybu dáme do zapékací mísy, obložíme zeleninou (část zeleniny můžeme vložit do ryby) a kudrnatou petželkou, pokapeme olivovým olejem nebo vložíme 2 tenké plátky másla. Podlijeme trochou vody. Přikryjeme a pečeme v troubě na 200°C 40-50 minut.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

dusan666nasud | 3.11.2013 - 21:27
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

BuriMona@ | 13.04.2011 - 04:04
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Jakou ledničku si vybrat?

FÉR potravina se zabývá potravinami, ale je potřeba je i správně skladovat a k…

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…

Další zajímavé recepty