Autor: | Snow.angell@ |
Datum přidání | 13.04.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Špenát listový
Špenát listový porcovaný. Hluboce zmrazený.
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Česnek v oleji s bylinkami
Česnek v oleji s bylinkami. Zpracovaná zelenina jednodruhová.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 14,51 g | 53,85 g | 17,21 g | 1 811,72 kJ (433 kcal) |
celkově | 58,05 g | 215,39 g | 68,83 g | 7 246,86 kJ (1731 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Ve větším hrnci v osolené vodě uvařte těstovinu. Z čerstvého špenátu otrhejte listy a propláchněte vodou. Na másle orestujte nakrájený česnek, přidejte špenát, trošku osolte a 5 minut poduste. Přidejte rozdrobený sýr a zalijte smetanou. Prohřejte. Na talíře dejte těstovinu a přidejte porci špenátu
Můžete použít jakékoliv těstoviny
Přidat komentář