Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bio datlové sušenky

22 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Biopekárna Zemanka s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594071212032
Data ze dne: 8. 7. 2021



Popis

Jemné pečivo

Složení

  • bio pšeničná hladká mouka
  • bio datlový sirup - 25,4%
  • - bio sušené datle - 75%
  • - pitná voda
  • bio neztužený rostlinný tuk
  • - slunečnicový olej
  • - kakaové máslo
  • - voda
  • bio rýžový sirup
  • bio skořice mletá
  • bio citronový olej - 0,03%

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • stopy laktózy
  • stopy mléka
  • stopy skořápkových plodů
  • stopy vajec


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka aditiva se skóre 0 10
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 22

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 425 kcal 425 kcal 20 %
1780 kJ 1780 kJ
Bílkoviny 6.1 g 6.1 g 9 %
Sacharidy 70 g 70 g 78 %
z toho cukry 26 g 26 g
Tuky 13 g 13 g 19 %
nasycené 2.9 g 2.9 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.03 g 0.03 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?