Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Měsíční bio sušenky s vanilkou

27 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Biopekárna Zemanka
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594071211639
Data ze dne: 7. 1. 2016


DIA (bez cukru) bez GMO

Popis

Sušenky. Trvanlivé pečivo.

Složení

  • špaldová mouka - bio
  • máslo - bio
  • sirup z agáve - bio, 19%
  • včelí med - bio, 11%
  • mandle - bio
  • rýžová mouka - bio
  • aroma - bio, vanilkové
  • vanilka - bio, 0,5%
  • citronová kůra - bio
  • sušená syrovátka - bio

Alergeny

  • laktóza
  • obiloviny obsahující lepek
  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO zebra,EU BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma - neuvedeno - 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 27

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 412 kcal 412 kcal 20 %
1724 kJ 1724 kJ
Bílkoviny 6 g 6 g 9 %
Sacharidy 56 g 56 g 62 %
z toho cukry 25 g 25 g
Tuky 18 g 18 g 26 %
nasycené 10 g 10 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Jakou ledničku si vybrat?

FÉR potravina se zabývá potravinami, ale je potřeba je i správně skladovat a k…

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?