Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Měsíční bio sušenky s vanilkou

27 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: Česká republika
Výrobce: Biopekárna Zemanka
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594071211639
Data ze dne: 7. 1. 2016


DIA (bez cukru) bez GMO

Popis

Sušenky. Trvanlivé pečivo.

Složení

  • špaldová mouka - bio
  • máslo - bio
  • sirup z agáve - bio, 19%
  • včelí med - bio, 11%
  • mandle - bio
  • rýžová mouka - bio
  • aroma - bio, vanilkové
  • vanilka - bio, 0,5%
  • citronová kůra - bio
  • sušená syrovátka - bio

Alergeny

  • laktóza
  • obiloviny obsahující lepek
  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga BIO zebra,EU BIO 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma - neuvedeno - 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu - neuvedeno - 0
  Celkem: 27

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 412 kcal 412 kcal 20 %
1724 kJ 1724 kJ
Bílkoviny 6 g 6 g 9 %
Sacharidy 56 g 56 g 62 %
z toho cukry 25 g 25 g
Tuky 18 g 18 g 26 %
nasycené 10 g 10 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?