Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Sedlčanský hermelín původní český

30 Čteme etikety za vás
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Povltavské mlékárny, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594008270012
Data ze dne: 27. 1. 2019



Popis

Zrající sýr s bílou plísní na povrchu

Složení

  • mléko
  • smetana
  • jedlá sůl
  • mlékařská kultura
  • ušlechtilá plíseň Penicillium candidum

Alergeny

nejsou uvedeny



Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga klasa 1
Konkrétní země původu/výrobce Česká Republika 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký obsah bílkovin; zdroj vápníku 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma není 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 30

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
100 g
% DDD
Energie 309 kcal 309 kcal 15 %
1294 kJ 1294 kJ
Bílkoviny 19 g 19 g 29 %
Sacharidy 0.5 g 0.5 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 0.5 g
Tuky 26 g 26 g 37 %
nasycené 13 g 13 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.7 g 1.7 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 552 mg 800 mg

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • Zdroj (název vitaminu/vitaminů) nebo (název minerální látky/minerálních látek)

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Jakou ledničku si vybrat?

FÉR potravina se zabývá potravinami, ale je potřeba je i správně skladovat a k…

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?