Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tofu na gril marinované s tymiánem

23 Čteme etikety za vás
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: ALFA BIO s.r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8586017256590
Data ze dne: 18. 9. 2020



Popis

pasterovaný rostlinný výrobek

Složení

  • tofu
  • - voda - 25%
  • - sójové boby
  • - vápník
  • marináda - 12%
  • - bezlepková sójová omáčka
  • - pitná voda
  • - fermentované sojové boby
  • - fermentovaná pšenice
  • - jedlá sůl
  • - řepkový olej
  • - kukuřičný škrob
  • - tymián - 1%

Alergeny

  • obiloviny obsahující lepek
  • soja


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 23

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
180 g
% DDD
Energie 129 kcal 233 kcal 6 %
541 kJ 973.8 kJ
Bílkoviny 13 g 23.4 g 20 %
Sacharidy 2.5 g 4.5 g 3 %
z toho cukry 0.5 g 0.9 g
Tuky 7.5 g 13.5 g 11 %
nasycené 1 g 1.8 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.6 g 2.88 g

Vitamíny / minerály / stopové prvky

  100 g % DDD
vápník 210 mg 800 mg

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?