Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Protein pečené jablko a skořice

16
Země výroby: Slovensko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: AGRO TAMI, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 4056489069225
Data ze dne: 4. 6. 2024



Popis

Tvarohový dezert s jablko-skořicovou složkou 20%, termizovaný.

Složení

  • tvaroh - 55%
  • smetana - 24,9%
  • jablka - 9%
  • cukr
  • pitná voda
  • karamelizovaný cukr
  • modifikovaný škrob
  • skořice - 0,1%
  • extrakt z bourbon vanilky
  • přírodní aroma
  • citrónový koncentrát
  • vepřová želatina

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Slovensko 5
Éčka aditiva se skóre 1 5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení vysoký obsah bílkovin 3
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní 3
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: 16

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
150 g
% DDD
Energie 132 kcal 198 kcal 6 %
552 kJ 828 kJ
Bílkoviny 8.3 g 12.45 g 13 %
Sacharidy 12.2 g 18.3 g 14 %
z toho cukry 10.1 g 15.15 g
Tuky 5.5 g 8.25 g 8 %
nasycené 3.6 g 5.4 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.08 g 0.12 g

Výživová a zdravotní tvrzení


Výživová tvrzení
  • S vysokým obsahem bílkovin

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?