Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rýžové chipsy s příchutí pizzy

5
Země výroby: Bulharsko
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Nuhealth jsc.
Dodavatel: Laktos a. s.
EAN: 3800233072518
Data ze dne: 16. 12. 2020


bez lepku

Popis

Expandovaný, pufovaný výrobek.

Složení

  • - sýr - 6%
  • - pšeničný glukózový siirup
  • - bramborový maltodextrin
  • - petržel - 2,5%
  • - Oregano - 3%
  • - cibule - 6%
  • celozrnná hnědá rýže - 76%
  • - cukr
  • - rajčata - 8%
  • - sušená syrovátka
  • - pšeničný maltodextrin
  • - sůl
  • - přírodní aroma
  • aroma - 8%
  • olivový olej - 16%

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Bulharsko 5
Éčka aditiva se skóre 2 0
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma přírodní i umělé -2
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: 5

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
60 g
% DDD
Energie 462 kcal 277 kcal 22 %
1935 kJ 1161 kJ
Bílkoviny 8 g 4.8 g 12 %
Sacharidy 68 g 40.8 g 76 %
z toho cukry 2.4 g 1.44 g
Tuky 17 g 10.2 g 24 %
nasycené 1.5 g 0.9 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 2.9 g 1.74 g
Sůl 0.99 g 0.594 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?