Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Omáčka na kebab

-6
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: UNILEVER ČR, spol. s r. o.
EAN: 8710522649923
Data ze dne: 12. 8. 2020



Popis

Hellmann´s Omáčka na kebab s česnekem. Studená emulgovaná omáčka. Emulgováno s obsahem tuku 25%

Složení

  • voda
  • řepkový olej - 25%
  • pasterovaný jogurt
  • cukr
  • bylinný ocet
  • - ocet kvasný lihový
  • - bylinný extrakt
  • ocet kvasný lihový
  • modifikovaný kukuřičný škrob
  • česnek - 2,3%
  • vaječný žloutek
  • jedlá sůl
  • směs koření
  • petrželová nať
  • aromata

Alergeny

  • mléko, mléčné složky
  • vejce


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 3 -1
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -6

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
15 g
% DDD
Energie 267 kcal 40 kcal 13 %
1117 kJ 167.55 kJ
Bílkoviny 1 g 0.15 g 2 %
Sacharidy 8.8 g 1.32 g 10 %
z toho cukry 4.9 g 0.735 g
Tuky 26 g 3.9 g 37 %
nasycené 2 g 0.3 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 1.5 g 0.225 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?