Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Lunchmeat Drůbeží

-3
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: PT servis konzervárna spol. s r.o.
Dodavatel: neuvedeno
EAN: 8594044448413
Data ze dne: 12. 9. 2016



Popis

Sterilovaný masný výrobek - konzerva

Složení

  • drůbeží maso - strojně oddělené, 50% hm.
  • pitná voda
  • strouhanka
  • bramborový škrob
  • cibule
  • směs koření
  • - hořčičné semínko
  • glukózový sirup
  • jedlá sůl
  • aroma
  • dextróza
  • extrakty koření

Alergeny

  • hořčičné semínko
  • obiloviny obsahující lepek


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce Česká republika 6
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení podíl masa 50%(5) strojově oddělené (-2) 3
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma obsahuje -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk - neuvedeno - 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu je -2
  Celkem: -3

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
400 g
% DDD
Energie neuvedeno neuvedeno 0 %
neuvedeno neuvedeno
Bílkoviny neuvedeno neuvedeno 0 %
Sacharidy neuvedeno neuvedeno 0 %
z toho cukry neuvedeno neuvedeno
Tuky neuvedeno neuvedeno 0 %
nasycené neuvedeno neuvedeno
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?